Veelgestelde vragen

 

Hoe werkt de juiste offerte? 

Ben je op zoek naar de juiste vakman in jouw regio, die jou ook de juiste offerte aanbied? M ag het kwalitatief zijn volgens wens? Bent u de cowboy toestanden van bedrijven ook beu? Heeft u al eens ontatisfeld geweest over een opdracht dat u moet laten uitvoeren? Zo ja dan hebben wij voor u de vrijblijvende oplossing! 

en helpen wij u graag verder.

De juiste Offerte brengt u in contact met de meest geschikte en gekwalificeerde vakman voor uw project.  Stellen wij u enkele korte en eenvoudige vragen. Enkel en alleen op deze manier kunnen wij het perfecte antwoord leveren op uw aanvraag en jou de juiste offerte bezorgen. Alle bedrijven zijn ook gescreend dat zij ook moeten hebben hun klanten en zij verstand hebben van de uit te voeren opdracht met de reden zij ook jarenlange ervaring hebben. Ook zijn zij gecontroleerd dat zij de juiste correcte prijzen hanteren. Zodat jij voor de juiste prijs, kwaliteit opnieuw waar waar u volop van kan genieten! 

 

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wetgeving van kracht betreffende het gebruik van persoonsgegevens. Hiermee willen wij u er attent op maken dat uw gegevens in onze database zitten en dat wij deze gebruiken voor het bezorgen van de juiste onderneming voor uw opdracht (vb offerte's) Deze worden nooit voor reclame doeleinde gebruikt.

We herinneren u er graag aan dat u de mogelijkheid heeft om uw persoonsgegevens bij ons op te vragen en/of te wijzigen door ons een antwoordmail te bezorgen aan info@dejuisteofferte.be 

Na u een aanvraag is ingediend , verplichten we u niets toe. De aanbiedingen zijn volledig vrijblijvend en gratis.

Wij helpen u graag verder. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen wanneer u een vraag of opmerking heeft. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

De gegevens die je aan De Juiste Offerte meedeelt, worden gebruikt om je offertevraag te kunnen behandelen.
Je gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.