Makelaarservice

322 bouwprofessionals voor uw klant

Makelaarservice (c) Shutterstock

De Makelaarservice is een netwerk van bouwprofessionals en makelaars die samenwerken om vastgoed sneller te kunnen verkopen. Dat doen we door uw klanten van a tot z te begeleiden in hun (ver)bouwprojecten.

Met deze service brengen makelaars hun klant rechtstreeks in contact met 322 bouwprofessionals. De kandidaat koper heeft dadelijk alle expertise voor de volgende stap in handen. Hierdoor verlaagt de drempel naar een (ver)bouwproject aanzienlijk.

Met de Makelaarservice regelt u direct een offerte van één of meerdere gekwalificeerde bouwfirma's als uw klant tijdens een plaatsbezoek aangeeft dat hij de keuken of de beglazing wil vervangen. U levert zo zonder moeite een onmisbare service die veel verder gaat dan de service van uw concurrenten.

Connectasa screent vooraf alle bouwprofessionals op de kwaliteit van het geleverde werk en de stiptheid van de uitvoering. Zo zijn we er zeker van dat uw klanten de beste service krijgen en bent u zeker van tevreden klanten die uw kantoor zullen aanbevelen. De kleine bijdrage die u maandelijks voor de Makelaarservice betaalt, maakt het voor ons mogelijk om de kwaliteit van ons netwerk te garanderen.

Registreer uw kantoor nu al en ga bij de lancering van de Makelaarservice begin juni 2018 onmiddellijk van start.

Wanneer de Makelaarservice van start gaat ontvangt u van ons alle praktische informatie om ten volle van deze dienst te genieten.

Heeft u vragen over De Makelaarservice of wenst u meer informatie over De Juiste Offerte? Geef dit dan zeker aan in het veld "Opmerking/vraag".

 

De Makelaarservice en De Juiste Offerte zijn diensten van Connectasa

Connectasa

Adresgegevens

Connectasa Werkplaatsen 121 B-3920 Lommel BTW-nr: BE0844.390.542 T. +31 (6) 11.41.89.59 (Nederland)

Telefoonnummer
+32 (0)492 63 90 66 (België)

E-mailadres
info@dejuisteofferte.be

Contactformulier